Sastanci su kritičan element za uspešno vođenje tima i kompanije, te ovaj kurs ima za cilj da Vas nauči kako da napravite optimalan sastanak i iskoristite vrhunac njegovog potencijala.

Ovaj kurs će Vas osposobiti da dobro prezentujete ideje, proizvode, usluge i stavove, omogućiće Vam da razvijete veštinu bez koje ne možete izrasti u vrhunskog menadžera. 

Motivacija je unutrašnja porkretačka sila koja nas snabdeva energetskom pogonskom snagom za ostvarivanje ciljeva i zadovoljavanje potreba. Cilj ovog kursa je da naučite kako da motivišete sebe i svoje zaposlene.

Ovaj kurs je osmišljen da vam pomogne da razvijete veštine koje su vam potrebne da efikasno i efikasno delegirate, što će dovesti do poboljšane produktivnosti, zadovoljstva poslom i opšteg uspeha u vašoj ulozi. Tokom ovog kursa naučićete važnost delegiranja u srednjem menadžmentu i ključne korake za uspešno delegiranje zadataka svom timu. Takođe ćete istražiti prednosti delegiranja i kako vam ono može pomoći da rastete kao lider.

Korigovanje lošeg radnog učinka i ponašanja ili kako se drugačije naziva "Treniranje i savetovanje" postićićete lidersku efektivnost koja se od vas očekuje a smanjićete stres i vama i zaposlenima čiji učinak i ponašanje budete korigovali.